☰ Meniu
× Acasa Cum cumpar Confidentialitatea datelor cu caracter personal Contact Tefal: Accesorii, consumabile si piese de schimb Tefal Moulinex: Accesorii, consumabile, piese de schimb Moulinex Rowenta: Accesorii si consumabile Rowenta Krups: Accesorii Krups Ustensile bucatarie: Ustensile de bucatarie Produse stangaci: Produse stangaci Produse Allocacoc: PowerCube Carti: Carti de specialitate
Rezerva perie rotativa Rowenta CF9250 50mm Brand: Rowenta Rezerva perie rotativa Rowenta CF9250 50mm Cod produs: CS-00124162 Cap mare perie rotativa Rowenta, diametru de 50 mm pentru a realiza bucle aspectuase.... Pret: 65.00 Lei * Daca vrei mai multe detalii despre acest produs, acceseaza butounl "Cauta cod" afisat mai jos

Declaratie de confidentialitate a datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal pe care www.pravalia-div.ro le colecteaza si prelucreaza prin formularul de comanda al produselor, sunt confidentiale, au fost si vor fi in continuare. Atat Pravalia DIV cat si vanzatorii produselor afisate in acest magazin online se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor tale. Pravalia DIV nu incurajeaza mesajele de tip SPAM si din acest motiv datele tale nu vor fi instrainate/vandute/inchiriate, nu vor fi facute public. Nu am facut si nu vom face schimb de adrese de e-mail cu terte entitati www.pravalia-div.ro nu foloseste cookie-uri sau alte modalitati de urmarire.
Denumire propietar www.pravalia-div.ro: Sc 3X-Cell Computers SRL CUI: 17620775 Registrul Comertului: J40/9400/2005 Inregistrata in anul: 2005 Tip societate: Societate comerciala cu raspundere limitata Adresa: Str. PANSELELOR, nr. 15 Localitatea: Bucuresti Sectorul 4 Persoana care se ocupa cu prelucrarea datelor: Nume: Dumitru Florin E-mail: div@pravalia-div.ro Telefon: 0735.388.544
Scopul colectarii/prelucrarii datelor Scopul colectarii/prelucrarii datelor este: - de a prelucra comanda, de a factura si livra produsul pe care o persoana il comanda in www.pravalia-div.ro. - strict pentru marketingul intern al acestui magazin online (nu este inclusa o alta terta parte). Ce date sunt stocate si prelucrate Datele completate in formularul de comanda (aceste sunt necesare definitivarii comenzilor date in acest magazin online). Aceste date din formularul de coamnda necesare finalizarii comenzii sunt: * Denumire produs * Cod produs * Nr. bucati * Nume si prenume cumparator * Telefon cumpartor * Adresa de e-mail cumparator * Adresa unde se livreaza coletul(produsul) - daca este livrarea se face prin curier/posta Date ce nu vizeaza cumparatorul: * id produs
* Dreptul de a fi uitat - persoanele fizice pot cere stergerea datelor personale daca acestea au fost prelucrate ilegal, fara consimtamantul acestora sau daca datele nu mai sunt necesare scopului in care au fost prelucrate initial. In cazul dreptului de a fi uitat, a fost avuta in vedere in special prelucrarea datelor in mediul on-line. * Dreptul de a fi uitat nu este unul absolut – vor fi analizate intotdeauna circumstantele specifice fiecarui caz in parte. Regulamentul permite pastrarea in continuare a datelor cu caracter personal in cazul in care aceasta este necesara pentru respectarea libertatii de exprimare si a dreptului la informare, pentru respectarea unei obligatii legale, pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul, din motive de interes public in domeniul sanatatii publice, in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Dreptul la portabilitatea datelor - ofera posibilitatea persoanei fizice de a cere sa se transmita datele la un alt operator sau de a primi datele personale care o privesc si pe care le-a furnizat operatorului. Operatorul de date trebuie sa ofere datele intr-un format structurat, utilizat in mod curent, prelucrabil automat si interoperabil, tocmai pentru ca si un alt operator de date sa le poata prelucra ulterior. Dreptul la portabilitatea datelor este aplicabil in masura in care persoana vizata a oferit operatorului datele personale, iar acesta le prelucreaza in baza consimtamantului sau in executarea unui contract. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor tale. Ai dreptuul sa depui o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania E-mail:anspdcp@dataprotection.ro Telefoane: +40.318.059.211; +40.318.059.212; Inainte de a contacta autoritatea de supraveghere, te rugam sa ne contactezi in prealabil, acest lucru nu iti afecteaza dreptul tau de a contacta autoritatea de supraveghere. In acest caz iti promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. Ai dreptul sa ne ceri oricand informatii de despre datele tale personale pe care tu le-ai furnizat prin formularul de comanda al acestui magazin online si pe care noi le-am prelucrat. Poti face acest lucru trimitandu-ne un e-mail pe adresa div@pravalia-div.ro, cererea ta va fi solutionata in termen de 30 de zile de la data cererii prin conceptul "primul venit, primul servit". Informatiile cerute ti-le vom trimite prin e-mail pe adresa ta de e-mail pe care ne-o furnizezi in cerere. In cazul in care doresti sa iti stergem datele stocate, te rugam sa ne instiintezi aceasta dorinta prin e-mail pe adresa div@pravalia-div.ro sau pe watsapp 0737388544.
Datele tale din formularul de comanda sunt preluate in mod automat de catre vanzatorul produsului comandat prin e-mail.
Pravalia DIV are in momentul de fata trei vanzatori, fiecare vanzator primeste doar comanda care-i este destinata. Acesta va lua legatura cu tine telefonic ori prin e-mail. Datele transmise vanzatorilor nostri au ca scop doar finalizare si onorarea comenzii pe care o faci prin formularul de comanda din www.pravalia-div.ro, te asiguram ca acestia nu vor folosi datele tale personale in alte scopuri decat cele declarate. Furnizorilor de servicii de curierat in cazul in care optezi pentru livrarea la domiciliul/sediul tau.
Pravalia DIV si-a luat masuri de protectie a datelor colectate, am fost asigurati de catre serviciul de hosting ca serverul pe care este gazduit acest magazin online este securizat impotriva atacurilor cibernetice iar echipa celor care care administreaza serverul va face tot posibilul sa-l mentina protejat, dar nu pot garanta 100% ca nu pot aparea atacuri cibernetice asupra serverului. www.pravalia-div.ro este periodic supus unei verificari tehnice de functionalitate si integritate, se verifica codul sursa pentru detectarea oricarei actiuni externe (virus, cod injectat, etc.).
Pentru imbunatatirea calitatii declaratiei de confidentialitate vom modifica aceasta declaratie cand va fi cazul. Pot surveni modificari din partea autoritatilor, iar noi trebuie sa le implementam. In cazul in care modificarile te privesc in mod personal ca utilizator al www.pravalia-div.ro, te vom instiinta pe adresa ta de e-mail (cea pe care ne-ai furnizat-o). In cazul in care apar alt tip de modificari, le vom afisa in aceasta pagina in rubrica "Noutati si modificari". Daca nu esti de acord cu modificarile, poti cere stergerea datelor pe care le-ai furnizat in acest magazin online trimitandu-ne un e-mail de instiintare pe adresa div@pravalia-div.ro.
www.pravalia-div poate contine trimiteri catre alte site-uri, daca accesezi linkuri catre alte site-uri, trebuie sa retii ca fiecare din ele au propria lor politica de confidentialitate. Nu controlam aceste web site-uri/aplicatii si nu suntem responsabili pentru aceste politici.
Iti multumim ca ai ai avut rabdare sa citesti declaratia noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal si de a te informa.
Daca ai nelamuriri sau doresti alte informatii care au legatura declaratia noastra su cu datele pe care ni le-ai furnizat, te rugam sa ne transmiti acest lucru printr-un e-mail pe adresa div@pravalia-div.ro sau watshapp 0735388544. Vom raspunde solicitarii tale si iti vom transmite informatiile intr-un timp cat mai scurt posibil. Te sfatuim: Aminteste-ti sa citesti notificarea fiecarei pagini de confidentialitate a web site-urilor pe care le accesezi! Informeaza-te mai intai de a-ti furniza datele personale! Daca esti de acord sa iti furnizezi datele tale personale fara sa citesti informatiile legate de confidentialitatea datelor, trebuie sa fii constient de faptul ca iti asumi niste riscuri.

©2009 – 2020 - Fii activ, cauta-ti produsul in Pravalia DIV! WatsApp: 0735388544 | Instagram: